Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Október 29. 04:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Mobiltelefont, kabátot és airsoft fegyvert lopott el a magatehetetlen sértettől egy férfi a minap, a kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vették.

Egy fülöpjakabi férfi október 18-án 20 óra körül Kiskunfélegyházán találkozott ismerősével, akivel elment a lakására beszélgetni. A 23 éves házigazda ismeretlen hatóanyag tartalmú növényi törmelékből és dohányból sodort cigarettával kínálta vendégét, amelyet a sértett el is fogadott. A fülöpjakabi férfi a cigarettától azonnal rosszul lett, szédült, ezért ismerősét arra kérte, hívjon mentőt. Át is adta a mobiltelefonját vendéglátójának, aki azonban nem mentőt hívott, hanem a készüléket eltette, majd magatehetetlen ismerősét a házból kikísérte, és az utcán magára hagyta. A gyanúsított nem csupán a fülöpjakabi férfi telefonját, hanem kabátját és airsoft fegyverét is eltulajdonította.

A sértettre az utcán egy közeli vendéglő felszolgálója talált rá, ő értesítette a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

A 23 éves férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során az ellopott értékeket megtalálták. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket