Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Augusztus 06. 08:38, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Budapesten

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Budapesten

Másfél kilogramm amfetamint és félkilónyi kábítószergyanús tablettát foglaltak le a rendőrök a főváros XIV. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indult nyomozás - írták -, miután egy férfi feljelentést tett az ügyben.

Az ügy előzménye, hogy a férfit Rotterdamban megkérték, vigyen el egy csomagot Budapestre. Neki azonban gyanús volt a küldemény, ezért kinyitotta, és édesség meg illatszer mellett több fémdobozt, valamint több mint háromkilónyi "paszta állagú anyagot" talált.

A férfi bevitte a csomagot a XIV. kerületi kapitányságra, a nyomozók pedig megtalálták benne a tablettákat és az amfetamint.

A nyomozás során három férfi és egy nő került a rendőrök látóterébe, akik drogot akartak Hollandiából behozatni.

Az ügy szereplői közül három embert elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki, egy ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki - derül ki a rendőrségi közleményből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket